Power Bank

  • 300W Portable Energy Storage Power Supply

    300W Portable Energy Storage Power Supply

    Kanthi kasus tahan api, dhuwur-kekuatan lan kapasitas baterei 124800mAh, daya panyimpenan energi portabel iki bisa bebarengan ngisi macem-macem piranti pinter lan piranti sing luwih cilik tinimbang 300W.Apa ing jero ruangan utawa njobo, sarana apik banget, tansah duwe piranti pinter ing ngarep bisa ing outage daya utawa wektu ora trep kanggo tetep ing tutul karo donya njaba, supaya karya ora bakal mandheg amarga gagal daya.Yen sampeyan lagi kemah ing njaba, gunakake proyektor portabel kanggo nggawe wengi luwih warni.

  • Sumber Daya 500W

    Sumber Daya 500W

    Saiki luwih akeh kulawargane sing luwih ngerti babagan ngirit listrik, lan menehi perhatian banget marang indikator hemat energi nalika milih peralatan rumah tangga.Tuan rumah komputer minangka konsumsi listrik rumah tangga, asring atusan watt listrik mesthi dadi omah macan listrik.Sumber daya minangka sumber daya kanggo host, kualitas sumber daya sing apik banget bisa dadi penghematan energi.500W sumber daya uga bisa nyukupi syarat platform utama ing daya output, lan rega relatif Moderate, supaya wis disenengi dening mayoritas kedhaftar.

  • 600W Portable Energy Storage Power Supply

    600W Portable Energy Storage Power Supply

    Daya panyimpenan energi portabel seluler ruangan utamane cocog kanggo komunikasi seluler, sumber daya peralatan darurat lan ngisi daya.Kanggo saben merek ponsel, peralatan listrik, lampu hemat energi, laptop, TV digital, kantor ruangan, fotografi ruangan, konstruksi ruangan, sumber daya siyaga, sumber daya darurat, pemadam kebakaran lan penyelamat, bantuan bencana, ngisi daya otomatis, digital, daya mobile lan ing uga bisa digunakake ing wilayah gunung tanpa listrik, wilayah pastoral, survey lapangan, lelungan luang, utawa ing mobil, kapal, Bisa digunakake minangka DC, sumber daya AC.Iki digunakake banget.

  • 700W Portable Energy Storage Power Supply

    700W Portable Energy Storage Power Supply

    Daya panyimpenan energi portabel seluler ruangan utamane cocog kanggo komunikasi seluler, sumber daya peralatan darurat lan ngisi daya.Nalika camping njobo, iku bisa nyedhiyani daya kanggo piranti kluwarga cilik lan medium-ukuran kayata mesin ngumbah lan rice cookers.
    Sumber daya ruangan 700W kanggo kabeh jinis peralatan listrik cilik lan medium tanpa masalah, bobote entheng, siji wong bisa nindakake, sumber daya ruangan kanggo laptop, masak, peer bisa dadi pengalaman sing apik.

  • Baterei Panyimpenan Energi ruangan 2000W

    Baterei Panyimpenan Energi ruangan 2000W

    Apa fungsi telung derajat listrik?Produk iki nduweni kapasitas gedhe saka telung derajat listrik, sing bisa dianggep minangka cangkir super gedhe ing produk tenaga ruangan.Dibandhingake karo produk umum ing pasar, uga ndhukung output pangisi daya nirkabel, sing bisa digunakake kanggo ngisi daya telpon.Konfigurasi saka papat bandar AC, enem bandar USB lan telung bandar output DC ndadekake banget trep kanggo njaluk daya.Fungsi pangisian daya cepet, tampilan digital cerdas lan fungsi liyane, supaya panggunaan sumber daya ruangan iki, dibandhingake karo akses menyang jaringan listrik, aman digunakake.