. China 700W Portable Energy Storage Power Supply produsen lan supplier |Yongchao

700W Portable Energy Storage Power Supply

Katrangan singkat:

Daya panyimpenan energi portabel seluler ruangan utamane cocog kanggo komunikasi seluler, sumber daya peralatan darurat lan ngisi daya.Nalika camping njobo, iku bisa nyedhiyani daya kanggo piranti kluwarga cilik lan medium-ukuran kayata mesin ngumbah lan rice cookers.
Sumber daya ruangan 700W kanggo kabeh jinis peralatan listrik cilik lan medium tanpa masalah, bobote entheng, siji wong bisa nindakake, sumber daya ruangan kanggo laptop, masak, peer bisa dadi pengalaman sing apik.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Rincian

Daya panyimpenan energi portabel seluler ruangan utamane cocog kanggo komunikasi seluler, sumber daya peralatan darurat lan ngisi daya.Nalika camping njobo, iku bisa nyedhiyani daya kanggo piranti kluwarga cilik lan medium-ukuran kayata mesin ngumbah lan rice cookers.
Sumber daya ruangan 700W kanggo kabeh jinis peralatan listrik cilik lan medium tanpa masalah, bobote entheng, siji wong bisa nindakake, sumber daya ruangan kanggo laptop, masak, peer bisa dadi pengalaman sing apik.

Kaluwihan produk

700W (4)

Sumber daya ruangan 700W ndhukung mode pangisian daya DC, solar lan PD, ing antarane adaptor penerbangan yaiku input dobel karo soket DC, lan daya pangisian daya maksimal bisa tekan 300W, nyuda wektu ngisi daya nganti telung jam.Sing paling trep yaiku ngisi daya PD, ora ana adaptor tambahan;Ditambah karo panel surya, ana aliran listrik sing terus-terusan ing ara-ara samun.Produk daya umum liyane ing pasar biasane 500W, yen dibandhingake, daya tambahan 200W kanggo panggunaan saben dina bisa luwih tenang lan tenang.Saiki akeh peralatan omah cilik abang net antarane 500W-600W, daya ruangan iki bisa ditangani kanthi apik.Sèl listrik saka sumber daya ruangan iki digawe saka bahan lithium wesi fosfat, kang wis kinerja pinunjul ing safety lan resistance suhu.Kanthi area gedhe saka bolongan boros panas ing sisih, listrik aman dijamin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita